شروع برداشت محصول نعناع فلفلی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز

به گزارش وبلاگ ماشا، مدیرکل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز از برداشت دوم محصول نعناع فلفلی در بیش از چهار هکتار از مزارع تحقیقاتی این واحد دانشگاهی اطلاع داد.

شروع برداشت محصول نعناع فلفلی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز

محمود صابری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری وبلاگ ماشا در بندرگز درباره کشت گیاه دارویی نعناع فلفلی در مزارع تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز اظهار کرد: کشت این گیاه در بیش از چهار هکتار از اراضی کشاورزی این واحد دانشگاهی انجام شد که برداشت نخست آن آذر 98 انجام گرفت و اکنون شاهد برداشت کشت دوم این محصول پرخاصیت در فصل بهار هستیم.

وی با بیان اینکه کشت نعناع فلفلی از سود دهی مناسبی برخوردار است، توضیح داد: انتخاب این محصول به علت سازگاری به شرایط آب وهوایی استان، هزینه کم فراوری و کشت، بازار خرید مناسب، چندساله بودن این گیاه و درآمد زایی چند منظوره ازجمله فروش ماده خشک و تر، فراوری و فروش قلمه، عرق گیری و فراوری اسانس چاشنی جایگزین خوبی برای درآمدهای غیر شهریه ای است که می تواند در درازمدت سوددهی خوبی برای دانشگاه داشته باشد.

مدیرکل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز خواص درمانی این محصول را یادآور شد و به وبلاگ ماشا گفت: ضد نفخ بودن، ضد دل درد و دل پیچه از خواص اصلی نعناع فلفی در ترکیب داروهای گیاهی است و این گیاه می تواند در ترکیب داروهای ضد باکتری، محلول های دهان شویه و در صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی نیز اثربخش باشد.

4117/4062/

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا

به "شروع برداشت محصول نعناع فلفلی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع برداشت محصول نعناع فلفلی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید