طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با 9 روش

به گزارش وبلاگ ماشا، دسرهایی که با بیسکوییت پتی بور تهیه می شوند به علت سادگی و عدم احتیاج به فر بسیار محبوب هستند. علاوه بر آسان بودن مراحل تهیه، تنوع طعم هایی که می گردد با بیسکوییت پتی بور ترکیب کرد بسیار زیاد است. از انواع دسرهای کرمی و خامه ای گرفته تا شکلاتی و ساده را می توانید با این بیسکوییت های خوشمزه تهیه کنید. علت دیگر جذابیت تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور، سادگی مراحل تهیه و عدم احتیاج به پخت است. در این مطلب شیوه های مختلف طرز تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور را می خوانیم.

طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با 9 روش

طرز تهیه دسر بیسکوییت پتی بور و موز

اگر شما هم از هواداران طعم موز در دسرها هستید، این دسر بیسکوییت پتی بور همراه با موز می تواند یک دسر متفاوت و مجذوب کننده برای شما باشد. این دسر خوشمزه را با این رسپی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد اولیه تهیه دسر بیسکوییت پتی بور و موز

  • بیسکوییت پتی بور 1.5 بسته
  • پودینگ با طعم وانیل 3 بسته
  • شیر 4 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • موز 2 عدد
  • کره گیاهی (مارگارین) 200 گرم
  • رنده پوست لیمو به میزان لازم
  • پنیر خامه ای 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل 1.5 قاشق چای خوری

مراحل تهیه بیسکوییت پتی بور و موز

1. آماده سازی پودینگ

در ابتدای کار یک قابلمه میانه برداشته و روی گاز قرار می دهیم. دو سوم از شیر را درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم به جوش بیاید. یک سوم به جامانده را درون یک کاسه ریخته و شکر، وانیل و پودر پودینگ را به آن اضافه می کنیم. مواد را به خوبی هم می زنیم تا درون شیر حل شوند. مطمئن شوید مواد خشک به درستی حل شده و گلوله ای درون شیر نمانده باشد. پس از اینکه شیر درون قابلمه به نقطه جوش رسید، مواد درون کاسه را به قابلمه اضافه نموده و آغاز به هم زدن می کنیم. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مواد غلیظ شوند. پس از اینکه مخلوط به غلظت کافی رسید، دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. پودینگ شما در این مرحله آماده است.

2. اضافه کردن کره و بیسکوییت

به پودینگ داغ، کره گیاهی یا مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید تا کره در آن حل گردد. در این مرحله سه قاشق غذاخوری پُر پنیر خامه ای اضافه نموده و پنیر را با سایر مواد مخلوط کنید. بیسکوییت های پتی بور را درون یک غذاساز ریخته و پودر کنید. مراقب باشید که بیسکوییت ها حالت پودری خود را حفظ نموده و خمیری نشوند. اگر مایل بودید می توانید آن ها را درون یک پلاستیک زیپ دار ریخته و با وردنه یا گوشت کوب خرد کنید. پس از پنیر خامه ای نوبت اضافه کردن پودر بیسکوییت است. پودر را درون مواد بریزید و به خوبی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست گردد.

3. قرار دادن مواد در یخچال و سرو دسر

قالب دلخواه خود را برداشته و کف و دیواره های آن را کمی با کره یا روغن چرب کنید. نیمی از مواد را درون قالب بریزید. در این مرحله موزها را پوست نموده و حلقه کنید. حالا مواد درون قالب را با قاشق یا لیسک صاف نموده و حلقه های موز را روی سطح آن بچینید. حالا به جامانده مواد را هم درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. قالب را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. پس از گذشت یک ساعت دسر شما آماده است. قالب را از یخچال درآورده و روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید. برای این کار می توانید از خامه فرم گرفته، پودر بیسکوییت و موز بهره ببرید. به خاطر داشته باشید بعد از استفاده از خامه، دسر را برای نیم ساعت دیگر درون یخچال بگذارید.

دسر بیسکوییت پتی بور یخچالی

یکی از پرطرفدارترین دسرهای یخچالی، دسر بیسکوییت پتی بور است. برای تهیه این دسر تنها به چند ماده اولیه ساده احتیاج دارید که در تمام خانه ها پیدا می گردد. بنابراین می توانید این دسر را برای یک عصرانه تهیه نموده و همراه با خانواده نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور یخچالی

  • بیسکوییت پتی بور 200 گرم
  • شکلات 80 گرم
  • شیر 1 پیمانه
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • فندق خرد شده 1.2 پیمانه

مراحل تهیه دسر بیسکوییت پتی بور یخچالی

1. مخلوط کردن مواد با شیر

در ابتدا یک قابلمه برداشته و شیر را درون آن بریزید. شکر و پودر کاکائو را به قابلمه اضافه نموده و درون شیر حل کنید. کره را داخل ظرف انداخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. تا زمانی که کره درون شیر آب گردد شعله را روی حرارت ملایم نگه دارید. پس از اینکه تمام مواد، درون شیر حل شدند قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه کنید. شکلات را نیز درون شیر حل کنید تا محلول یکدستی داشته باشید.

2. مخلوط کردن بیسکوییت ها با محلول شیر

در این مرحله بیسکوییت را درون یک کاسه ریخته و خرد کنید. سعی کنید بیسکوییت پودر نگردد و قطعات بیسکوییت نسبتا درشت باشد. فندق ها را نیز به بیسکوییت اضافه نموده و با هم مخلوط کنید. حالا مایع شکلاتی را که در مرحله قبل آماده نموده بودید روی مواد بریزید و هم بزنید. روی یک سطح صاف یک سلفون یا کیسه فریزر پهن نموده و مواد را روی آن قرار دهید. حالا از یک طرف آغاز به رول کردن آن کنید.

3. قرار دادن دسر در یخچال و سپس سرو آن

پس از اینکه دسر را درون نایلون پیچیدید، آن را برای دو ساعت درون قسمت فریزر یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد. پس از گذشت زمان مورد نظر، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و به میزان های دلخواه خودتان برش زده و درون ظرف سرو قرار دهید.

دسر بیسکوییت پتی بور با بیسکوییت و ژله

معمولا در تهیه دسرها ژله یک تاپینگ رایج است که هواداران خودش را دارد. به علت تنوع طعم و رنگ هایی که در پودر ژله ها وجود دارد، می توان از انواع مختلف آن استفاده و دسرهای متفاوتی را تهیه کرد. در تهیه این دسر نیز الزام خاصی برای استفاده از طعم توت فرنگی وجود ندارد و شما می توانید از هر ژله ای که دوست دارید همراه با میوه آن بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور و ژله

  • بیسکوییت پتی بور 30 عدد
  • شیر 1 لیتر
  • شکر 100 گرم
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • آرد ذرت 80 گرم
  • ژله توت فرنگی 2 بسته
  • آب جوش 450 میلی لیتر
  • آب سرد 450 میلی لیتر

طرز تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور و ژله

1. حل کردن مواد در شیر

یک قابلمه میانه را روی حرارت قرار دهید نیم لیتر شیر در آن بریزید. به شیر، شکر و عصاره وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که شکر در آن حل گردد هم زدن را ادامه دهید. بقیه شیر را درون یک ظرف دیگر ریخته و آرد ذرت را درون آن حل کنید. مواد را روی حرارت به صورت مداوم هم بزنید تا مایع غلیظ گردد. حدود چهار دقیقه زمان برای هم زدن و غلیظ شدن شیر احتیاج است. پس از اینکه شیر قوام پیدا کرد آن را از روی حرارت بردارید.

2. ریختن مواد در قالب

یک قالب مستطیل شکل حدودا 25×35 سانتی متری بردارید. درون یک کاسه کوچک میزانی شیر بریزید و بیسکوییت های پتی بور را برای چند ثانیه درون شیر قرار داده و سپس کف قالب بچینید. توجه داشته باشید که بیسکوییت ها را برای مدت طولانی درون شیر نگه ندارید تا له نشوند. پس از اینکه کف ظرف دو لایه بیسکوییت پتی بور چیدید، موادی را که در مرحله قبل آماده نموده بودید روی بیسکویت ها ریخته و به خوبی روی آن ها پخش کنید. بعد از اینکه سطح و کناره ها یکدست و صاف شدند، قالب را برای مدت زمان دو ساعت درون یخچال قرار دهید.

3. درست کردن ژله

در مدتی که ظرف در یخچال قرار گرفته است می توانید ژله را آماده کنید. یک ظرف نسبتا بزرگ برداشته و پودر ژله را در آن بریزید. حالا آب جوش را به آن ها اضافه نموده و هم بزنید تا ذرات ژله به خوبی در آب داغ حل شوند. حالا آب سرد را به ظرف اضافه نموده و مجددا هم بزنید. پس از مخلوط شدن و حل شدن ژله در آب، آن را کنار بگذارید تا خنک گردد. ظرف ژله توت فرنگی را برای خنک شدن در یخچال قرار ندهید.

4. ریختن ژله روی دسر

پس از اینکه از قرار گرفتن قالب دسر در یخچال دو ساعت گذشت و کرم سرد و آماده شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید. محلول ژله و آب را به آرامی و کم کم روی ظرف دسر بریزید تا تمام سطح آن را بپوشاند. حالا ظرف را برای سه ساعت در یخچال قرار بدهید تا ژله خودش را بگیرد. بعد از این زمان دسر شما آماده سرو است. آن را از یخچال بیرون آورده و برش بزنید. می توانید از توت فرنگی تازه برای تزیین دسرتان نیز بهره ببرید.

دسر بیسکوییت پتی بور لیوانی

اگر به دسر تیرامیسو علاقه مندید اما وقت کافی برای تهیه آن را ندارید، رسپی این دسر لیوانی بسیار به طرز تهیه تیرامیسو نزدیک است. پس اگر دوست دارید در کمترین زمان ممکن یک تیرامیسوی خوشمزه آماده کنید، این دسر لیوانی با بیسکوییت پتی بور ارزش امتحان کردن دارد.

مواد اولیه برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور لیوانی

  • بیسکوییت پتی بور 200 گرم
  • پنیر ماسکارپونه 400 گرم
  • پودر کاکائو 30 گرم
  • پودر قند 50 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه دسر بیسکوییت پتی بور لیوانی

1. ترکیب تخم مرغ با سایر مواد

در ابتدای کار تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده آن ها را در دو ظرف جداگانه بریزید. به ظرف زرده ها شکر و پنیر ماسکارپونه اضافه نموده و حسابی هم بزنید تا کمی پف کند و به مایعی یکدست تبدیل گردد. سپس نوبت به سفیده ها می رسد. با یک هم زن برقی سفیده ها را تا حدی بزنید که حسابی پف نموده و حجم آن دو برابر گردد. سپس سفیده ها را به آرامی به ظرف زرده تخم مرغ و شکر اضافه نموده و مواد را با هم مخلوط کنید.

2. ریختن مواد در لیوان دسر

بیسکوییت های پتی بور را درون یک ظرف بریزید و خرد کنید. بهتر است بیسکوییت ها زیاد حالت پودری نداشته باشند و ذرات آن ها میزانی درشت باشد. حالا یک لیوان که دهانه نسبتا پهنی داشته باشد برداشته و میزانی از بیسکوییت ها را کف آن ریخته و با یک قاشق صاف کنید. برای لایه بعدی میزانی از کرمی که در مرحله قبل درست کردید بریزید و سپس روی آن را بیسکوییت خرد شده قرار دهید. این کار را تا وقتی که لیوان کاملا پر گردد تکرار کنید و سعی کنید لایه آخر کرم قرار بگیرد. سپس لیوان های دسر را برای 12 ساعت در یخچال قرار بدهید تا بافت مناسب خود را پیدا کند.

3. تزیین و سرو دسر لیوانی

بعد از گذشت 12 ساعت لیوان ها را از یخچال درآورده و روی آن ها میزانی پودر کاکائو الک کنید. دسر شما آماده است و می توانید با آن از مهمان هایتان پذیرایی کنید.

دسر بیسکوییت پتی بور با نشاسته

کرم کاستارد یک کرم فرانسوی است که در تهیه بسیاری از دسرها به کار می رود. این کرم از ترکیب زرده تخم مرغ، شکر و نشاسته تهیه شده و اغلب به عنوان فیلینگ یا تاپینگ در دسرهای مختلف استفاده می گردد. ترکیب کرم کاستارد با بیسکوییت پتی بور می تواند به تجربه ای خوشمزه برایتان تبدیل گردد.

مواد اولیه برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با نشاسته

  • بیسکوییت پتی بور 20 عدد
  • شیر 2 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته (ذرت یا گندم) 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1.2 پیمانه
  • خامه سنگین 1.4 پیمانه

مواد لازم برای سُس تزیینی دسر

  • توت فرنگی 500 گرم
  • ذرت 1.2 قاشق چای خوری
  • آب 1.4 پیمانه
  • شکر 1.4 قاشق غذاخوری
  • پودر مغز پسته 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با نشاسته

1. ترکیب مواد با شیر روی حرارت

یک قابلمه میانه برداشته و روی حرارت قرار دهید. ابتدا شیر را درون ظرف بریزید سپس زرده تخم مرغ را به شیر اضافه نموده و هم بزنید. پس از اینکه زرده تخم مرغ در شیر حل شد در ادامه آرد، ذرت و شکر را به آن اضافه نموده و مخلوط کنید. سعی کنید مواد را خوب مخلوط کنید تا زمانی که تمام گلوله های آرد و نشاسته در شیر حل شوند. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مواد غلیظ شوند. پس از اینکه مواد به غلظت کافی رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن خامه هم مواد را خوبی با هم مخلوط کنید.

2. ریختن مواد در قالب

یک قالب گرد با قطر 12 سانتی متر یا یک قالب مربعی 21×21 سانتی متری بردارید. کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس توت فرنگی ها را ورقه ای برش بزنید و کنار بگذارید. کف قالب را بیسکوییت پتی بور و کنار دیواره های آن توت فرنگی بچینید. نیمی از کرمی که در مرحله قبل درست نموده اید را توی قالب بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. یک ردیف دیگر بیسکوییت پتی بور روی کرم بچینید و بقیه مایه کرمی را ریخته و سطح آن را صاف کنید. مجدد سطح کرم را با بیسکوییت پتی بور بپوشانید. قالب را برای چند دقیقه در دمای اتاق نگه دارید تا از حرارت بیفتد و سپس آن را به یخچال انتقال دهید تا کاملا سرد گردد.

3. تهیه سُس توت فرنگی برای تاپینگ

توت فرنگی ها را خورد کنید و آن ها را داخل تابه بریزید. برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا تکه های توت فرنگی له شوند. بعد از اینکه تکه های میوه له شدند و آب انداختند، آن ها را درون مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پوره را مجددا روی حرارت گذاشته و یک قاشق غذاخوری نشاسته را درون میزانی آب حل کنید. محلول نشاسته را به همراه شکر به پوره توت فرنگی اضافه و مخلوط کنید تا شکر در آن حل گردد. پس از مخلوط و یکدست شدن مواد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک گردد.

4. تزیین و سرو دسر

پس از گذشت دو ساعت دسر را از یخچال خارج نموده و آن را روی ظرف سرو برگردانید. سُس توت فرنگی که به عنوان تاپینگ تهیه نموده اید را روی دسر بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس دوباره برای یک ساعت دیگر ظرف را درون یخچال بگذارید تا سُس کاملا ببندد. بعد از یک ساعت دسر را از یخچال خارج نموده و با میزانی پودر پسته آن را تزیین و نوش جان کنید.

دسر بیسکوییت پتی بور و شیر

این دسر بیسکوییتی دو رنگ می تواند یک انتخاب خوب برای مهمانی و دورهمی ها باشد. چراکه تهیه آن چندان سخت و زمان بر نیست و مهمانان شما بعد از برش زدن آن از ترکیب رنگ زیبای آن شگفت زده خواهند شد.

مواد لازم برای تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور و شیر

  • بیسکوییت پتی بور 300 گرم
  • شیر 1 لیتر
  • آرد ذرت 90 گرم
  • شکر 170 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • کره 50 گرم
  • شکلات آب شده 80 گرم
  • پودر قند برای تزیین به میزان لازم
  • شکلات رنده شده برای تزیین به میزان لازم

مراحل تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور و شیر

1. ترکیب مواد با شیر

برای آغاز، یک لیتر شیر را درون شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم گردد. یک کاسه برداشته و شکر را همراه با آرد ذرت، درون آن بریزید و با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را یکی پس از دیگری به ظرف اضافه نموده و مواد را با هم ترکیب کنید تا زمانی که دانه های شکر کاملا درون تخم مرغ حل گردد. پس از اینکه شیر کمی گرم شد، یک سوم آن را به ترکیب تخم مرغ اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا درون شیر حل گردد. حالا مواد درون ظرف را به قابلمه شیر که روی حرارت قرار گرفته است اضافه کنید و آغاز به هم زدن کنید. به محض اینکه شیر به نقطه جوش رسید آن را از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در ترکیب درون قابلمه ذوب گردد.

2. ریختن مواد در قالب

مواد درون قابلمه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک ظرف از مواد، شکلات آب شده اضافه نموده و مخلوط کنید. یک قالب 20×20 با ارتفاع حداقل 5 سانتی متری بردارید. میزانی شیر درون یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. بیسکوییت های پتی بور را برای چند ثانیه درون شیر قرار داده و سپس کف قالب بچینید.بعد از اینکه کف قالب با بیسکوییت پر شد یک لایه کرم شکلاتی روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی این لایه یک ردیف دیگر بیسکوییت پتی بور که در شیر خیسانده شده بچینید. این بار روی بیسکوییت ها را با کرم سفید بپوشانید. به عنوان لایه آخر، از بسکوییت آغشته به شیر استفاده می کنیم و پس از اتمام کار ظرف را در یخچال قرار می دهیم.

3. تزیین دسر

به دسر زمان بدهید تا درون یخچال کاملا سرد گردد. بعد از گذشت یک یا دو ساعت، می توانید ظرف دسر را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با شکلات رنده شده تزیین کنید.

دسر بیسکوییت پتی بور با خامه

تا اینجا انواع مختلفی از دسر بیسکوییت پتی بور را یاد گرفتیم. علاوه بر میوه تازه، ژله و شکلات، می توانید در ادامه طرز تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با خامه را نیز بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با خامه

  • بیسکوییت پتی بور 50 عدد
  • موز 2 عدد
  • خامه سنگین 200 میلی لیتر
  • پودر قند 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات 40 گرم
  • میوه تازه برای تزیین به میزان لازم
  • برگ نعنا برای تزیین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خامه دسر

  • شیر 2.5 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1.2 پیمانه
  • خامه سنگین 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1.3 قاشق چای خوری

مراحل تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با خامه

1. تهیه خامه داخل دسر

در ابتدای کار برای تهیه خامه، دو پیمانه شیر، شکر و وانیل را درون یک قابلمه شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید. مواد را به خوبی با شیر مخلوط کنید تا شکر در شیر حل گردد. حالا اجازه بدهید که مواد روی حرارت میانه گرم شوند و قبل از جوشیدن آن ها را از روی حرارت بردارید. در مدت زمانی که شیر در حال گرم شدن است، در یک ظرف جداگانه زرده های تخم مرغ، نصف پیمانه شیر، آرد و نشاسته ذرت را ریخته و با هم زن با یکدیگر ترکیب کنید تا تبدیل به مایعی یکدست گردد. حالا نوبت به اضافه کردن شیر گرم به مواد داخل ظرف می رسد.

شیر را به آرامی به مواد اضافه نموده و سریع هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. حالا تمام این مخلوط را یک بار از صافی رد کنید و درون قابلمه برگردانید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا غلیظ شوند. پس از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بردارید و دو قاشق غذاخوری خامه سنگین به آن اضافه نموده و مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن خامه، برای 5 تا 10 دقیقه مواد را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.

3. چیدن بیسکوییت ها و آماده کردن دسر

روی سطحی صاف یک سلفون پهن کنید. و 18 بیسکوییت های پتی بور را با ابعاد 6×3 بیسکوییت بچینید و از کرمی که در مرحله قبل آماده کردید روی آن ها بمالید. دو عدد موز را پوست کنده و در وسط دسر به صورت طولی قرار دهید. اطراف موزها را بیسکوییت بچینید و کرم به جامانده را روی بیسکوییت و موزها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند. حالا به آرامی بسکوییت های دو سمت موزها را به آرامی با سلفون بلند نموده و به صورت هرمی دو سر آن ها را به هم برسانید. دسر را برای مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.

3. تهیه خامه فرم گرفته

خامه سنگین را در یک کاسه ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید. مواد را با یک هم زن برقی تا زمانی که حجم آن زیاد گردد مخلوط کنید. پس از افزایش حجم و سفت شدن مواد، خامه قنادی شما آماده است.

4. تزیین دسر

پس از گذشت زمان مورد نظر، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن را خامه کشی کنید. می توانید برای تزیین از شکلات آب شده و برگ نعنا بهره ببرید. پس از تزیین مجدد دسر را در یخچال قرار دهید تا خامه قنادی بافت خود را حفظ کند. دسر شما پس از سرد شدن آماده سرو است.

دسر بیسکوییت پتی بور با گردو

دسری که در این قسمت آموزش می بینید نوعی ترافل شکلاتی محسوب می گردد. این نوع ترافل به علت شکل ظاهری و به کار رفتن انواع مغز آجیل ها در آن می تواند برای بچه ها بسیار مجذوب کننده باشد. شما می توانید گردو را با مغزهای مورد علاقه کودکتان جایگزین کنید و به جای شهد از انواع شیره مثل شیره خرما بهره ببرید.

مواد اولیه برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با گردو

  • بیسکوییت پتی بور 225 گرم
  • گردوی خرد شده 250 گرم
  • شکلات خرد شده برای تزیین 200 گرم
  • شکر 250 گرم
  • آب 230 گرم
  • پودر کاکائو 35 گرم

مراحل تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با گردو

1. مخلوط کردن بیسکوییت و گردو

ابتدا بیسکوییت ها را درون یک کاسه ریخته و خرد کنید. سپس گردوی خرد شده را به آن ها اضافه نموده و با هم مخلوط کنید. ما برای تهیه این دسر به پودر بیسکوییت احتیاج نداریم، بنابراین بهتر است بیسکوییت ها پودر نشوند و میزانی درشت باشند.

2. تهیه شربت دسر

درون یک شیرجوش آب ریخته و شکر و پودر کاکائو را در آن حل کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه بدهید برای پنج دقیقه بجوشد تا میزانی غلیظ گردد.

3. اضافه کردن شربت به بیسکوییت

پس از اینکه شربت غلیظ شد آن را به مخلوط بیسکوییت و گردو اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس روی ظرف را با یک دستمال بپوشانید و اجازه بدهید برای یک ساعت در دمای اتاق بماند.

4. تزیین با شکلات خرد شده

می توانید برای تزیین میزانی شکلات را درون یک ظرف رنده نموده یا از نوع آماده آن بهره ببرید. کف دستتان را کمی مرطوب نموده و به میزان یک گردوی بزرگ از مواد را برداشته و کف دستتان گرد کنید. حالا توپک هایی که درست نموده اید را درون ظرف شکلات بغلتانید تا به آن ها بچسبد. وقتی سرتاسر توپک ها از شکلات پوشیده شد آن ها را درون ظرف سرو بچینید و حداقل دو ساعت قبل از مصرف در یخچال قرار دهید.

دسر بیسکوییت پتی بور کیکی

فردا تولد یکی از عزیزان شماست و دوست دارید کیک متفاوتی برایش آماده کنید؟ پیشنهاد ما این کیک بیسکوییت پتی بور است که سریع و فوری آماده می گردد. این کیک بیسکوییتی می تواند جای کیک های خامه ای سنگین و زمان بر را برای شما پر نموده و البته در طعم و مزه نیز با آن ها رقابت کند.

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت پتی بور کیکی

  • بیسکوییت پتی بور 300 گرم
  • قهوه سرد 250 میلی لیتر
  • پودر قند 250 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر قهوه فوری 1.5 قاشق چای خوری
  • کره 300 گرم

مواد لازم برای تهیه روکش شکلاتی کیک

  • آب 2.3 پیمانه
  • خامه 2.3 پیمانه
  • پودر کاکائو 1 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • ورق ژلاتین 3 عدد

مراحل تهیه دسر بیسکوییت پتی بور کیکی

1. تهیه کرم میانی کیک

ابتدا به میزان یک پیمانه قهوه دم کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد.پس از دم کردن قهوه، قهوه فوری را نیز درون یک فنجان کوچک ریخته و آماده کنید. یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را در آن بشکنید. پودر قند را به آن اضافه نموده و با هم زن برقی بزنید تا مایعی یکدست شکل بگیرد. کره را که به دمای محیط رسیده به صورت مکعبی برش بزنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید. یک قاشق از قهوه فوری را به ترکیب اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

2. چیدن مواد در قالب

یک قالب مستطیلی شکل بردارید و کف آن را بیسکوییت پتی بور بچینید. پس از چیدن بیسکوییت ها یک لایه از کرمی که مرحله قبل آماده کردید روی بیسکوییت ها بمالید و سطح آن را صاف کنید. بیسکوییت هایی که قرار است در لایه بعد بچینید را ابتدا درون ظرف قهوه سرد شده خیسانده و سپس توی قالب بچینید. روی این لایه هم کرم بمالید و این مراحل را تا پر شدن قالب تکرار کنید. قالب پر شده را برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

3. تهیه روکش شکلاتی

در این فاصله ورقه های ژلاتین را درون آب قرار دهید و اجازه بدهید 5 دقیقه در آب بماند تا حل گردد. یک قابلمه میانه بردارید و پودر کاکائو و آب را در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. کاکائو را به خوبی با آب مخلوط کنید تا از حالت گلوله ای خارج گردد. حالا کمی خامه به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. پس از اینکه مواد ترکیب شدند، بقیه خامه و شکر را نیز اضافه نموده و به آرامی مواد را هم بزنید. حرارت را روی میانه به بالا تنظیم کنید و به محض جوش آمدن, قابلمه را از روی حرارت بردارید. ژلاتین های حل شده در آب را به مواد درون قابلمه اضافه نموده و مخلوط کنید. پس از یکدست شدن مایع شکلاتی، آن را برای دو ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خنک گردد.

4. تزیین و سرو دسر

دسر را از یخچال خارج نموده و آن را از قالب دربیاورید. کیک را برای تزیین روی یک پایه توری قرار دهید. روکش شکلاتی را قبل از اینکه روی کیک بریزید، یک بار از صافی رد کنید. حالا مایع روکش را به آرامی از یک طرف کیک بریزید و به سمت دیگر آن بروید. سعی کنید با این کار شکلات روی تمام قسمت های آن پخش گردد. اگر قسمت هایی بدون روکش ماند، بلافاصله با یک قاشق آن قسمت ها را نیز پوشش دهید. کیک پتی بور شکلاتی را قبل از استفاده برای یک شب در یخچال قرار داده و سپس نوش جان کنید.

سوالات متداول درباره تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور

تا اینجا نُه روش مجذوب کننده و آسان برای تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور را یاد گرفتیم. در ادامه به چند سوال پرتکرار درباره تهیه این دسرها پاسخ می دهیم.

برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور از چه میوه هایی می توان استفاده کرد؟

میوه ای که برای تهیه اغلب دسرها از آن استفاده می گردد موز است اما اگر مایل باشید می توانید آن را با میوه های تازه دلخواهتان مثل تمشک، بلوبری و … جایگزین کنید. فقط مراقب باشید میوه ای که انتخاب می کنید بیش از میزان آبدار نباشد.

به جای گردو در دسر بیسکوییتی از چه جایگزین هایی می توانیم استفاده کنیم؟

اگر به هر علتی تمایلی به استفاده از گردو ندارید، می توانید آن را با انواع دیگر مغزها مانند فندق یا بادام زمینی خرد شده جایگزین کنید. انتخاب مغز کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

به جای خامه قنادی از چه روکشی می توان استفاده کرد؟

اگر خامه قنادی در منزل ندارید یا مایلید آن را جایگزین کنید، می توانید از شکلات آب شده یا روکش شکلاتی که در دسر آخر استفاده شد بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با 9 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با 9 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید