طرز تهیه 4 مدل دسر سیب ساده و مجلسی، با عطری محشر

به گزارش وبلاگ ماشا، سیب ،دارای آنتی اکسیدان است که در سیب های قرمز خوشمزه بیشتر یافت می گردد.این آنتی اکسیدان ،سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید، تا دفاع طبیعی بدن را ایجاد کند.سایر مواد مغذی موجود در سیب، ویتامین c است که دارای خواص ضد التهابی می باشد به همین دلیل است که سیب به عنوان تقویت کننده های ایمنی بالا شناخته شده است و با عطری که دارد در بسیاری از دسرها از آن استفاده می گردد. در این مطلب نیز، ما چند مدل دسر سیب را به شما آموزش خواهیم داد که مشتری ثابت آنها خواهید شد!

طرز تهیه 4 مدل دسر سیب ساده و مجلسی، با عطری محشر

دستور انواع دسر سیب خوشمزه و عالی

1. طرز تهیه دسر سیب ژله ای

مواد لازم
سیب4-5 عدد
پودر ژله دلخواه1/2 پاکت
آب جوش1.5 لیوان

سیب قرمز ژله ای

روش تهیه دسر سیب ساده با ژله

  • ابتدا سیب ها را پوست کنده و کنار می گذاریم.
  • پودر ژله را با آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.
  • سیب ها را داخل ظرف ژله قرار می دهیم و حرارت را متوسط تنظیم می کنیم و حدود 50 دقیقه اجازه می دهیم تا سیب ها پخته شوند.
  • در طی مدت پخت چندین بار سیب ها را درون مایه می چرخانیم و از مایه روی سیب ها می ریزیم تا تمام قسمت سیب ها همزمان رنگ و مزه بگیرند.
  • پس از پخت مابقی مایه را روی سیب ها می ریزیم و بعد از خنک شدن درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک و آماده سرو گردد.

2. طرز تهیه دسر سیب کاراملی با بیسکویت

مواد لازم برای دسر سیب سرخ شده با بستنی
سیب5 عدد
آب1/4 لیوان
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یا سفید2 قاشق غذاخوری
بستنی و بیسکویت مقداری برای تزیین

دستور تهیه دسر سیب با بیسکویت و بستنی

  • برای تهیه این دسر کم کالری و خوشمزه ابتدا سیب ها را پوست بکنید، هر سیب را از وسط به دو قسمت کنید و هسته سیب را خارج کنید و سیب را به تکه های یک اندازه برش بزنید.
  • برش های سیب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آب، پودر دارچین و شکر قهوه ای را روی سیب ها بریزید، کمی مخلوط کنید و 20 دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم سیب ها بپزند و نرم شوند.
  • پس از این مدت زمان حرارت را بیشتر کنید تا آب اضافی تبخیر گردد، در این مدت 1 - 2 بار به آرامی و با چنگال مواد را هم بزنید تا تمام قسمت ها یکدست بپزد و کمی سرخ گردد، پس از پخت اجازه دهید سیب ها کاملا خنک شوند سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد گردد.
  • در سرانجام این دسر خوشمزه را همراه با مقداری بستنی و بیسکویت مورد علاقه تان، سرو کنید.

3. طرز تهیه دسر سیب با دارچین و گردو

مواد لازم
سیب4 عدد
شکر1/4 پیمانه
دارچین1 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده1/4 پیمانه
کشمش بی دانه1/4 پیمانه
کره1 قاشق غذاخوری
آب جوش3/4 پیمانه

دسر سیب شکم پر

آموزش دسر سیب کاراملی شکم پر

  • فر را روی حرارت 375 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سیب ها را از نقطه اتصال چوب، سوراخ کنید و حفره ای به عمق 1/5 سانتیمتر و قطر 2 سانتیمتر در آنها ایجاد کنید.
  • گردو، کشمش، دارچین و شکر را در ظرفی مخلوط نموده و سپس درون سیب ها را با این مخلوط پر کنید.
  • کمی کره روی دهانه هر سیب قرار دهید و سیب ها را درون سینی فر یا ظرف مقاوم به حرارت بچینید.
  • ظرف را در فری که از قبل گرم نموده اید قرار دهید و 40-30 دقیقه صبر کنید تا سیب ها نرم شوند.
  • ظرف را از فر خارج نموده و از آب حاصل از پخت سیب ها که در ظرف جمع شده، روی سیب ها بدهید و اجازه دهید کمی روی شعله گاز کاراملی شوند.

4. طرز تهیه چیز کیک سیب با پتی بور

مواد لازم
کره1 قاشق غذاخوری
سیب متوسط و اسلایس شده1 عدد
شکر قهوه اییک چهارم فنجان
آردنصف فنجان
پودر دارچیننصف قاشق چایخوری
مواد لازم لایه بیسکویتی
پتی بور یا کراکر خرد شده75 گرم
کره ذوب شده سرد2 قاشق غذاخوری
مواد لازم لایه پنیری
پنیر خامه ای هم دما با اتاق240 گرم
شکرسه چهارم فنجان
خامه1 ق غ
مواد لازم برای خامه دارچینی
خامهیک چهارم فنجان
شکر1 قاشق غذاخوری
پودر دارچینیک چهارم قاشق چایخوری

چیز کیک سیب و دارچین تک نفره

دستور تهیه چیز کیک یخچالی سیب

  • کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید و سیب ، شکر قهوه ای، آرد و دارچین را مخلوط کنید و هم بزنید تا به جوش آید . 5 دقیقه دیگر به حرارت دادن ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط غلیظ گردد سپس کناری بگذارید سرد گردد .
  • گراهام کراکر و کره را مخلوط نموده کناری بگذارید .
  • با همزن برقی پنیر خامه ای ، شکر ، خامه و وانیل را با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و یکدست گردد .
  • برای تهیه خامه دارچینی خامه سرد را در کاسه ای سرد با سر تو پی همزن هم بزنید تا آغاز به غلیظ شدن کنید سپس رویش شکر و دارچین پاشیده و هم بزنید تا فرم بگیرد .
  • حدود 2 - 3 قاشق از چیزکیک را در لیوان ریخته و رویش را صاف کنید روی هر کدام 2 ق غ گراهام کراکر بریزید . مابقی چیز کیک را بین لیوان ها تقسیم کنید و سپس مخلوط سیب را رویشان بگذارید و در آخر رویشان را با خامه تزئین نموده و مقداری گراهام کراکر رویش بپاشید و سرو کنید یا این که حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و لایه چیز کیک سفت گردد .

سخن آخر

انواع دسر سیب خوشمزه را در این مطلب به شما آموزش دادیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. شما می توانید طرز تهیه 9 مدل اسموتی سیب با انواع میوه های فصلی خوشمزه را نیز در وبلاگ ماشا بخوانید و از خوردن این اسموتی های لذت بخش کنار دسر خوشمزه خود لذت ببرید.

از قلم نیاندازید سوالات و نظرات خود را در پایین همین صفحه برای ما بنویسید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه 4 مدل دسر سیب ساده و مجلسی، با عطری محشر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 4 مدل دسر سیب ساده و مجلسی، با عطری محشر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید