طرز یک ساندویچ ساده و فوری برای پُرمشغله ها

به گزارش وبلاگ ماشا، این غذا یکی از پر طرفدارترین غذاهاست که می توانید خیلی راحت و خوشمزه آن را تهیه کنید.

طرز یک ساندویچ ساده و فوری برای پُرمشغله ها

ساندویچ ها و غذا ها نونی یکی از پر طرفدارترین غذا ها برای شام و نهار هستند که شما می توانید خیلی راحت و خوشمزه آن ها را تهیه کنید.

تانتونی مرغ یکی از غذا های ترکیه ای و بسیار معورف این کشور می باشد که همان طور که از نام این غذا پیداست با مرغ تهیه می گردد.

تانتونی مرغ را می توانید با گوشت تکه ای یا مرغ یا گوشت چرخ نموده به صورت ساده یا ترکیبی تهیه کنید و برای سرو نیز می توانید از نان باگت یا نان لواش خانگی نیز بهره ببرید که در رسپی اصلی در خانه نان های گرد تازه پخته می گردد و مواد در بین نان قرار می دهند و لقمه می نمایند.

مواد لازم

سینه مرغ خرد شده 1 عدد

پیاز خرد شده 1 عدد

جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

گوجه فرنگی نگینی خرد شده 2 عدد

نمک و فلفل، زعفران و پول بیبر به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه نان مخصوص

آرد 4 پیمانه

آب 1و نیم پیمانه

روغن 2 ق سوپ خوری

مخمر 2 ق چای خوری

شکر 1 ق غذا خوری

نمک 1/2 ق چای خوری

طرز تهیه تانتونی مرغ

مرحله اول: مخلوط کردن مواد نان

تمام مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 3-4 دقیقه خوب مخلوط کنید، یا می توانید با دست مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط گردد، در این رسپی از خمیر مایه فوری استفاده شده است که مستقیم با مواد ترکیب می گردد و بعد روی خمیر پوشانده و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

مرحله دوم: پخت نان

بعد از استراحت، خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم هر قسمت را با ورنده بصورت گرد و مقدار نان پیتا باز می کنیم و تابه چدنی را روی حرارت گاز قرار داده و داغ کنید و خمیر را داخل تابه داغ قرار دهید تا یک طرف خمیر پخته و روی خمیر حباب بزند و سپس خمیر را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد. این نان را داخل فر هم می توانید بپزید به این شکل که خمیر ها را در سینی فر که کف آن را چرب کنید، بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 5-10 دقیقه قرار دهید تا پخته و برشته گردد.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

استخوان سینه مرغ را جدا نموده و گوشت سینه مرغ را مکعبی ریز خرد نموده و در کمی روغن تفت داده تا خامی مرغ از بین برود و تغییر رنگ دهد و نمک و فلفل و زعفران زده و حالا نان لواش را روی گوشت ها برگردانده تا عطر و طعم مرغ به نان آغشته گردد و مقداری پیاز خام و جعفری روی نان ریخته و کمی گوجه فرنگی و سپس مرغ روی نان ریخته و نان را لقمه نموده و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت تانتونی مرغ

می توانید از نان های گرد آماده بهره ببرید.

مواد میانی را می توانید به دلخواه با سبزیجان مختلف تهیه کنید.

بهتر است برای راحت سرو کردن از کاغذ ساندویچ بهره ببرید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز یک ساندویچ ساده و فوری برای پُرمشغله ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز یک ساندویچ ساده و فوری برای پُرمشغله ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید