طرز تهیه خورشت نارنگی
به گزارش وبلاگ ماشا، این میوه در تهیه انواع دسر ها و غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ از تهیه مربای نارنگی و چیز کیک نارنگی گرفته تا تهیه یک خورشت نارنگی لذیذ و متفاوت.
 
به گزارش وبلاگ ماشا به نقل از ایران کوک ، خورشت خوش رنگ و لعاب نارنگی از غذا های خوشمزه ای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذا های تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.
مواد لازم خورشت نارنگی
| مرغ | 4 تکه | 
| هویج | 4 عدد | 
| نارنگی | 5 عدد | 
| آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری | 
| آرد | 1 قاشق غذاخوری | 
| شکر | 1 قاشق غذاخوری | 
| خلال پوست نارنگی | 1 لیوان | 
| زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری | 
| پیاز | 1 عدد | 
| روغن و نمک | به مقدار لازم | 
طرز تهیه خورشت نارنگی
- پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
- پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید (به آموزش تهیه خلال پوست پرتقال مراجعه شود).
- داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
- نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید. سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید. حدود 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.
تاریخ انتشار: 8 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 8 آذر 1399
گردآورنده: msha.quiz1.ir
شناسه مطلب: 17608
به "طرز تهیه خورشت نارنگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت نارنگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید