لواشک آلبالو ترش و آبدار به روش بازاری

به گزارش وبلاگ ماشا، لواشک ها جزء تنقلاتی هستند که همه سنین آن را دوست دارند و طعم و مزه ترشی آن برای ما بسیار دلچسب است.

لواشک آلبالو ترش و آبدار به روش بازاری

لواشک آلبالو یکی از خوشمزه های فصل تابستان است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. شما می توانید این لواشک را با میوه های دیگر میکس کنید و یا فقط از خود آلبالو برای تهیه آن بهره ببرید. اگر لواشک به صورت بهداشتی و در خانه تهیه گردد خیلی برای بدن مفید است، زیرا همان پوره میوه خشک شده است. لواشک را می توانید مقابل آفتاب یا در فر یا سولاردام خود تهیه کنید. تفاوت این سه روش در زودتر آماده شدن لواشک است. با وبلاگ ماشا همراه باشید تا طرز تهیه لواشک آلبالو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو

  • آلبالو 1 کیلوگرم
  • آب 1/4 پیمانه
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • گلپر 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه لواشک آلبالو

مرحله اول

ابتدا آلبالو را از دم آن جدا کنید و داخل آب بریزید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا خوب تمیز گردد. سپس داخل آبکش بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن کشیده گردد.

مرحله دوم

در ادامه آلبالو ها را داخل قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آلبالو بپزد. این مرحله ممکن است 1 ساعت طول بکشد. هر از چند گاهی هم بزنید تا آلبالو خودش آب انداخته و نرم گردد.

مرحله سوم

وقتی آلبالو کاملا پخت آن را داخل صافی بریزید و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت از مغز جدا و عصاره آلبالو خارج گردد. می توانید با گوشت کوب برقی نیز چند بار بزنید ولی مراقب باشید هسته ها پودر نشوند و داخل لواشک نروند. حالا به عصاره گرفته شده نمک و شکر و رب انار و گلپر اضافه کنید و مجدد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مانند سس غلیظ و آب اضافی آن تبخیر گردد.

مرحله چهارم

حالا داخل یک سینی فلزی نایلون بیندازید و لواشک را با ضخامت دلخواه داخل سینی بریزید و جلوی آفتاب قرار دهید تا خشک گردد. سپس رول و برای پذیرایی بهره ببرید. اگر عجله دارید و دوست دارید زودتر لواشک شما حاضر گردد آن را داخل سینی قرار داده و 2 دقیقه داخل سولاردم 900 وات قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر گردد. وقتی از سولاردم استفاده می کنید لواشک را داخل ظرف تفلون مخصوص سولار بریزید و احتیاجی به سلفون و نایلون نیست. چند بار زمان دهید و برای 1 ساعت در محیط بگذارید تا کاملا خشک گردد.

نکات کلیدی در تهیه لواشک آلبالو

  • اگر دوست دارید لواشک شما شیرین تر باشد شکر بیشتری اضافه کنید.
  • افزودن گلپر دلخواه است.
  • رب انار طعم و مزه بسیار خوبی به لواشک می دهد.

روش تهیه لواشک آلبالو بدون پختن

یک روش تهیه لواشک آلبالو بدون پخت این است که آلبالو را بشویید و هسته آن را خارج کنید و به آن نمک و شکر بزنید و داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. سپس خشک کنید بدون آنکه آن را بپزید. برای پخت خوشمزه هایی با آلبالو، طرز تهیه شربت آلبالو خانگی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دستورهای آشپزی علاقه دارید، طرز تهیه تی تاپ خانگی بدون احتیاج به فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "لواشک آلبالو ترش و آبدار به روش بازاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لواشک آلبالو ترش و آبدار به روش بازاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید