طرز تهیه مرغ تاکو

به گزارش وبلاگ ماشا، در گزارش زیر طرز تهیه مرغ تاکو را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مرغ تاکو

به گزارش گروه وبگردی وبلاگ ماشا، امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ تاکو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

لیمو ترش 1 عدد

سینه مرغ 450 گرم

گشنیز تازه خرد شده ¼ پیمانه

پیازچه خرد شده 1 عدد

سیر رنده شده 3 حبه

سس ماهی یک قاشق غذاخوری

سس سویا 2 قاشق چای خوری

فلفل قرمز خرد شده 1 عدد

سس چیلی نصف قاشق چای خوری

روغن دو قاشق غذاخوری

نان تورتیلا 16 عدد

آب نیمی از لیموترش را بگیرید نصف دیگر آن را سالم نگه دارید. در یک کاسه عظیم، مرغ، گشنیز، پیازچه، سیر، یک قاشق غذاخوری آب لیموترش، سس ماهی، سس سویا، فلفل و سس چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن ها را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد هم بروند.

در یک تابه عظیم، مخلوط مرغ را در روغن داغ روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها سفید شوند. به طور مرتب هم بزنید. برای سرو، دو لایه نان تورتیلا در بشقاب قرار دهید. روی آن ها مخلوط مرغ بریزید و روی آن مقداری سالاد کلم بگذارید. آن ها را با لیموترش سرو کنید.

برای سالاد کلم به یک کلم کوچک رنده شده، یک عدد پیاز قرمز ریز شده، یک پیمانه هویج رنده شده، دو ساقه کرفس ریز شده، یک پیمانه شکر سفید، یک پیمانه سرکه سفید، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری خردل و فلفل سیاه احتیاج دارید.

در یک کاسه عظیم کلم، پیاز، هویج و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید. در یک قابلمه کوچک، سرکه، روغن، پودر خردل و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. شعله را زیاد کنید تا بجوشد. مایه داغ را روی مخلوط کلم بریزید.

منبع: بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه مرغ تاکو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ تاکو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید