طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی ؛ مقوی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ ماشا، کوفته مرغ سوئدی بر خلاف کوفته مرغ ایرانی که با سس ربی سرو میگردد سس سفید رنگی دارد. این سس مقوی و خوشمزه از خامه و عصاره گوشت یا مرغ تهیه میگردد که طبیعتا کالری بیشتری نسبت به سس ربی دارد. با این وجود بسیار مقوی است و اگر رژیم لاغری ندارید گزینه خوبی برای تنوع دادن به برنامه غذایی شماست. کوفته مرغ سوئدی سرشار از پروتئین و مواد مفید است و در نتیجه خوردن آن به بچه ها هم توصیه می گردد.

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی ؛ مقوی و خوشمزه

مواد لازم برای کوفته مرغ سوئدی (سوئد)

سینه مرغ چرخ شده 2 عدد

سیر 2 حبه

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری یا خرده نان 1/2 لیوان

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

سس سویا 1 قاشق غذاخوری

آب مرغ 1/2 لیوان

آرد سفید 3 قاشق غذاخوری

خامه 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی

سینه های مرغ، پیاز و سیر را باهم چرخ کنید سپس داخل کاسه ای بریزید و پودر سوخاری، سس سویا، تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پس از اینکه مایه گوشت یکدست شد جعفری خرد شده را اضافه کنید سپس با دست کوفته هایی به اندازه گردو بردارید و کف دست تان به صورت توپ شکل دهید (سعی کنید تمام کوفته ها به یک اندازه باشند).

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پس از اینکه روغن داغ شد کوفته ها را داخل روغن داغ بریزید، در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه اجازه دهید کوفته ها سرخ شوند.

پس از اینکه کوفته ها سرخ شدند ان ها را از ماهیتابه خارج کنید و کناری بگذارید سپس روغن و عصاره گوشت باقی مانده در ته ماهیتابه را با آب مرغ و آرد مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ گردد.

پس از اینکه سس غلیظ شد حرارت را کم کنید و خامه را اضافه و مخلوط کنید و در آخر نیز کوفته ها را به سس اضافه نمایید، 10 دقیقه بگذارید کوفته ها و سس باهم بجوشند و طعم مواد جذب هم گردد سپس بهمراه نان، برنج یا اسپاگتی این کوفته های خوشمزه را سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی ؛ مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی ؛ مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید